Vinilne preproge v stilu vintage

Preproge v retro slogu - priljubljena klasika in eleganca

Vintage slog že leta kraljuje v naših dnevnih sobah, spalnicah in kuhinjah. Klasičen, minimalističen ali barvit - osvojil je srca žensk po vsem svetu. V dekoraterskem svetu je bila napovedana velika vrnitev estetike dvajsetih let prejšnjega stoletja. Bo našla pot v sodobne interierje? Zakaj je vintage slog tako priljubljen? Odgovor je očiten - to je stil z dušo, ki ga ni mogoče ponarediti in nadomestiti. Ta šik in eleganca se ne odraža le v notranjem oblikovanju, temveč tudi v modi. Spet postajajo aktualne v pasu nabrane obleke, majhne in velike pike in klobuki z velikimi krajci. Stari interierji (ali posebej postarani interierji) so prostori z vzdušjem, ki navdušuje mlade in stare. Kako izbrati dodatke za dnevno sobo v retro stilu? Odlična zamisel so preproge v patchwork tehniki, ki so oblikovane po vzoru enako priljubljenega trenda boho. Eksperimentiranje z vzorci in barvami je nova klasika! Ne bojte se mešati in kombinirati pik in črtic, svetlih barv in kontrastov, saj bo vašemu interierju sprememba pristajala!

Vintage patchwork - prihaja novo obdobje?

Patchwork vinilne preproge bodo v interier vnesle svežino in energijo. Izvirne kombinacije vzorcev, barv in materialov bodo vaši dnevni sobi dodale edinstven značaj. Ker je material, iz katerega so izdelane pvc preproge odporen na mehanske poškodbe, vlago in plesen, se bodo vinilne preproge odlično obnesle kot okras za teraso ali vrt. Stil 20. let prejšnjega stoletja je spominjal na veličastne zabave ameriških poslovnežev, v njem pa najdemo kombinacije črne in zlate barve, izrazito okrasje in glamur. Navdih za nova 20. leta sta črna in zlata barva, vendar se opirajo tudi na eksperimente z barvami in vzorci. Ta kombinacija elegance in kiča zagotavlja, da nas bo vintage patchwork še dolgo spremljal.

Vinilne preproge - odlična rešitev za alergike

Če ste alergiki in imate radi puhaste preproge, ni nič hudega! Naše vinilne preproge so izdelane iz poliestrske tkanine. Tako lahko uživate v izvirni in na dotik prijetni notranji opremi. Za razliko od klasičnih preprog vinilne preproge ne zbirajo prahu ali mikroorganizmov, zato se njihova uporaba ne veže z nenehnim kihanjem. Za vzdrževanje čistoče potrebujete le vlažno krpo z malo detergenta. Trpežnost vinilnih preprog dokazujejo številni testi, ki so pokazali, da njihove barve ostanejo sveže tudi po daljšem obdobju uporabe, zaradi odpornosti proti praskam pa so čudoviti vzorci tudi dolgo obstojni na pogled.