Vinilne ploščice

Visokokakovostne samolepilne vinilne ploščice

Če se sprašujete, kako hitro obnoviti tla ali stene v svojem domu - po možnosti brez iskanja drage ekipe za prenovo - se splača razmisliti o uporabi vinilnih ploščic. Tako imenovane PVC ploščice so vse bolj priljubljen način za končno obdelavo tal in sten. To ni nič presenetljivega. Pritegnejo pozornost, na enostaven način lahko popolnoma spremenijo videz doma, poleg tega pa jih lahko položimo sami. Do nedavnega smo morali pri opremljanju hiše izbirati med vsemi poznanimi keramičnimi ali talnimi ploščami. Zdaj lahko v ta namen uporabimo tudi ploščice iz PVC.
Samolepilne vinilne ploščice so idealen material za hitro in samostojno prenovo sten in tal. Ključno je, da lahko vinilne ploščice brez kakršne koli pomoči položimo neposredno na material, ki je bil prej v našem domu. Dovolj je, da takšno površino dobro očistimo in razmastimo, da se samolepilne vinilne ploščice dobro prilepijo na površino. Nato preostane le še polaganje in lepljenje ploščic.

Vinilne ploščice s poljubnim vzorcem

Notranji oblikovalci jih vse pogosteje uporabljajo pri oblikovanju najbolj prestižnih in modnih interierjev. To pa zato, ker dajejo edinstven vizualni učinek in so idealna podlaga za nadaljnji razvoj projekta. Na voljo je tudi veliko različnih vzorcev vinilnih ploščic, ki jih je mogoče uporabiti v prostorih, oblikovanih v različnih slogih - od svetlih skandinavskih konceptov do klasičnih shem in industrijskih ureditev. Z njimi lahko na cenejši način spremenimo celoten domači dekor. V naši trgovini ponujamo vinilne ploščice z geometrijskimi, orientalskimi ali klasičnimi vzorci. Priporočamo tudi ploščice, ki posnemajo marmor in beton. Notranjost bodo popestrile pvc ploščice z abstraktnimi, mozaičnimi in naravnimi motivi. S to raznolikostjo barv in vzorcev smo prepričani, da bomo našli popolno vinilno ploščico, ki bo ustrezala vsakemu interierju in okusu.

Talne in stenske PVC plošče lahko položite v najzahtevnejše prostore - kuhinje ali kopalnice, pa ne samo to. Nič vas ne ovira, da tla na hodniku, v dnevni sobi ali spalnici ne bi okrasili z vinilnimi ploščicami z izbranim vzorcem. Lastnosti vinilnih ploščic omogočajo tudi varno uporabo v otroški sobi. Še toliko bolj, ker imamo zanimivo zbirko otroških modelov PVC ploščic.

Trpežne in varne PVC ploščice

Samolepilne vinilne ploščice so sestavljene iz dveh plasti. Spodnja plast je iz prožnega PVC, zato je vse skupaj trpežno in obstojno. Na vrhu je zgornji sloj, na katerega se nanese tisk izbranega motiva. Ena najpomembnejših lastnosti vinilnih ploščic je njihova odpornost na vlago. V kuhinji in kopalnici jih je mogoče preprosto položiti na steno ali tla. Prav tako jih je enostavno čistiti - samo obrišite jih s krpo ali mopom (z blagimi čistilnimi sredstvi). V našem podjetju skrbimo za okolje in zdravje naših strank, zato so naši izdelki natisnjeni na visokokakovostnih, varnih materialih in natisnjeni s certificiranimi tiskalniki iz lateksa najvišje kakovosti.