Vinilne plošče za otroško sobo

Vinilne plošče niso le eden od najbolj modnih načinov za končno obdelavo tal. Zaradi svoje trpežnosti in vodoodpornosti so celo idealen način za okrasitev otroške sobe. Poseben material vinilnih plošč za otroško sobo omogoča enostavno in izjemno hitro odstranjevanje umazanije - tudi brez profesionalnih čistil. Zato vam ni treba žrtvovati vašega udobja in porabiti več ur za čiščenje tal - dovolj je, da otroško sobo opremite s sodobnimi vinilnimi ploščami.

Samolepilne PVC ploščice za otroke - tihe in prijetne za uporabo

Zaradi posebnih lastnosti vinila naše ploščice iz PVC med hojo po njih skoraj ne povzročajo zvoka, kar je še posebej pomembno pri izbiri talne obloge za otroško sobo. Tako vam ni treba otroške sobe zapuščati po prstih, da se vaš malček ne bi zbudil. Samolepilne PVC plošče za otroško sobo so tako tihe, da vaši koraki zagotovo ne bodo prebudili vašega dojenčka iz spanja.

Varne PVC ploščice v otroški sobi

Poleg tega pa,vinilne plošče na tleh zelo dobro prevajajo toploto in že sama hoja po njih je veliko prijetnejša kot hoja po hladnih ploščicah. Z uporabo samolepilnih ploščic v otroški sobi vam tudi ni treba skrbeti, ali vaš malček sedi na toplih tleh. Prednost te vrste oblog je tudi ta, da jih je mogoče uporabiti tudi nad talnim gretjem, ne da bi bila potrebna zelo zapletena prenova. Če povzamemo, z izbiro vinilnih plošč pridobite kakovost in varnost ne le zase, temveč tudi za svojega otroka..