PVC stenske plošče

Vinilne stenske plošče s poljubnim dizajnom

Možnost tiskanja poljubnega vzorca je izjemno pomembna prednost naših vinilnih plošč. To nam omogoča, da izbiramo plošče iz neomejenega nabora motivov. Glede na svoj okus in dekoracijo prostora, v katerem jih želite uporabiti, lahko izbirate med paneli z motivom lesa, betona, marmorja, narave, mozaikov, z lepimi orientalskimi vzorci, abstrakcijami in celo otroškimi motivi. S to svobodo tiskanja in široko paleto motivov bomo zagotovo našli samolepilne stenske plošče za svojo sobo, kopalnico ali kuhinjo. Zelo pomembno je tudi poudariti, da nam eleganten videz in posebnost dekorativnih stenskih plošč omogočata, da jih uporabimo v katerem koli prostoru.

Varne in odporne PVC stenske plošče

Zelo pomemben dejavnik pri izbiri vinilnih plošč za steno so tudi njihove lastnosti. Ena najpomembnejših je odpornost na vlago, zaradi česar jih vse pogosteje uporabljamo kot alternativo tradicionalnim keramičnim ploščicam v prostorih, kot sta kuhinja ali kopalnica. Podobno velja za druge prostore, kot so jedilnica, dnevna soba ali otroška soba. PVC plošče so odporne tudi na obrabo . Uporaba vrhunskih materialov in digitalnega tiskanja zagotavlja njihovo trajnost in eleganten videz.

Vinilne plošče kot stenska dekoracija v dnevni sobi, kuhinji in kopalnici

Samolepilne vinilne plošče so izjemno zanimiv in učinkovit način za urejanje sodobnih in modnih interierjev. Ti se najpogosteje uporabljajo za okrasitev sten za televizorjem, sten nad kuhinjskim pultom in za okrasitev sten v kopalnici. (Naše vinilne plošče niso namenjene namestitvi v tuš kabino!) Notranji oblikovalci jih vse pogosteje uporabljajo pri oblikovanju najbolj prestižnih in modnih interierjev. To daje neverjeten vizualni učinek in podlago za nadaljnje aranžmaje. Zaradi raznolikosti oblik se lahko stenske plošče iz vinila uporabljajo v prostorih, opremljenih v sodobnem, industrijskem, pa tudi klasičnem ali retro slogu. Vinilne plošče lahko uporabite tudi za prekrivanje obstoječih ploščic v kuhinji ali kopalnici. Po njih lahko posežete tudi pri načrtovanju nove notranje opreme in klasično dekoracijo nadomestite s PVC ploščicami. Vsestranskost vinilnih ploščic omogoča tudi njihovo uporabo ne glede na slog, v katerem je opremljeno stanovanje. Samolepilne vinilne plošče z motivom betona so idealne za stanovanja v klasičnem, loft ali industrijskem slogu, ki se nanašajo na postindustrijske prostore in skladišča. Tam najbolje izgledajo motivi surovega betona ali pločevine na tleh ali stenah. Po drugi strani pa lahko za sodoben dekor uporabite vinilne stenske plošče z abstraktnimi, marmornatimi ali geometrijskimi vzorci. Tradicionalistom, ki imajo radi klasični, retro ali vintage slog, priporočamo PVC plošče s čudovitimi in barvitimi orientalskimi vzorci, motivi portugalske keramike ali plošče s cvetličnimi in rastlinskimi vzorcii. Kot vidite, nam široka izbira motivov in nedvomne prednosti samolepilnih stenskih plošč omogočajo, da ustvarimo učinkovito stensko ureditev v skoraj vsakem prostoru. Samolepilne vinilne stenske plošče so odlična ideja za hitro preobrazbo sten v kuhinji ali kopalnici. To je odlična rešitev za ljudi, ki želijo osvežiti prostor, ohraniti njegov lep videz in ne želijo predolgo čakati na rezultate.