Podloge za stole

Podkładki pod fotel

To je individualna zadeva - nekateri se odločijo za laminat, drugi za lesena tla, tretji za klasične preproge. Ne glede na to, za katero vrsto talnih oblog se boste odločili, jih morate negovati, da se ne poškodujejo. Uporaba naslonjačev in vrtljivih stolov opraska površino tal, zato je treba poskrbeti za ustrezno zaščito. Kako lahko to dosežemo? Zdi se, da je najboljša rešitev podloga za stol

Kako izbrati pravo podlogo za stol?

Vinilna podloga je primerna za namestitev pod fotelj, kuhinjski stol ali pisarniški stol na kolesih. Podloge izdelujemo v različnih vzorcih, da jih je lažje prilagoditi notranji opremi. Taka zaščitna podloga je izdelana iz izjemno trpežnega vinila. Majhna debelina podloge ne vpliva na vsakodnevno uporabo tal. S podlogami za stole se boste izognili praskam ali resnim mehanskim poškodbam tal. Poleg tega lahko dobra in trdna podloga za pisarniški stol tudi zaščiti tla pred umazanijo. Uporaba zaščitne podloge za pisarniški stol je varnejša, cenejša in hitrejša rešitev v primerjavi z drugimi oblikami zaščite tal, kot je lakiranje. Če ste se že odločili za uporabo zaščitne podloge, morate pri izbiri upoštevati več pomembnih vidikov.

Pri izbiri podloge za stol bodite pozorni na več vidikov.

Prvi in najpomembnejši vidik je velikost. Umeščena naj bo na mestu, kjer stol najpogosteje premikamo. Zato preverite dimenzije podstavka vrtljivega stola ali naslonjača. Ocenite tudi dimenzije same pisalne mize. Podloga naj se zaradi priročnosti delno skrije pod pisalno mizo. Bodite pozorni tudi na to, kam se stol premika. Še bolj varno bo, če bomo namestili dodatno del podloge, da se kolesa stola ne bodo vozila po tleh. Ponujamo več velikosti, ki naj bi zagotavljale kar največje udobje. Pomemben vidik je tudi material. Odporna mora biti na poškodbe in praske, saj je zaščitna podloga tudi dekorativni element. Naše podloge so izdelane iz trpežne poliestrske tkanine, zato lahko dolgo časa uživate v lepem videzu podloge in tal.