Vinilne preproge v maroškem slogu

Zakaj pvc preproge umestiti v notranjost?

Preproga v maroškem slogu je popolni must have za poletno sezono! Geometrijske kompozicije, čudoviti mozaiki in berberski vzorci so nekaj, kar se dobro obnese v prostorih v boho stilu. Polivinilne preproge so sodobna rešitev za tiste, ki imajo radi preproste in udobne rešitve. Vsakdo si v svojem interierju ne more privoščiti maroških preprog, tkanih s strastjo in predanostjo. Da bi izpolnili pričakovanja naših strank, smo ustvarili vinilne preproge, ki delujejo kot običajne talne preproge. Za razliko od svojih sorodnikov so preproge iz pvc izdelane iz steklenih vlaken, ki ne zadržujejo prahu in mikroorganizmov. To je idealna možnost za alergike, ki potrebujejo prostor, ki je čist in enostaven za vzdrževanje. Material, iz katerega so izdelane preproge maroko, je odporen na mehanske poškodbe in plesen, zato bo uspešno deloval tudi kot talna dekoracija na balkonu.

Maroške preproge - vroč trend poletne sezone

Maroška detelja bo navdušila domače in goste. Maroški vzorec je priljubljen motiv, ki ima korenine v eksotičnih vzorcih iz sončnega Maroka. Preproga maroška detelja pogosto krasi kuhinje, dnevne sobe in terase. Vzorec detelje je dovolj nežen, da bo všeč tako ljubiteljem tropskega podnebja kot tudi ljubiteljem skandinavskih surovih notranjosti. Afriški dizajn že leta vdira v naše domove, bodisi v rustikalnem slogu bodisi v obliki izvirnih stenskih mask. Preproge z maroškim vzorcem so še en trend, ki se bo trajno uveljavil v notranjem oblikovanju. Splača se izkoristiti trenutno modo in izbrati najboljšo med njimi.

Tradicionalne ali sodobne preproge?

Glavni razlog za priljubljenost vinilnih preprog je njihova cena. V primerjavi s tradicionalnimi preprogami so privlačne cenovno in vizualno zaradi neomejenih možnosti motivov in barv. Pravokotne pvc preproge so vsestranske in se prilegajo vsaki notranjosti, zaradi nizke teže pa jih je mogoče preprosto premikati iz mesta na mesto. Vinilne preproge delimo na dve vrsti: prva vrsta je popolnoma gladka in brez vlaken, ta vrsta se bo dobro obnesla ne le v notranjih prostorih, temveč tudi na prostem, na primer v vrtnem paviljonu ali na terasi. Te zaščitne preproge se ne zmočijo, ne zbledijo, ne splesnijo in so odporne na mehanske poškodbe, pesek, blato in prah. Za čiščenje potrebujete le mokro krpo.