Preproge za otroške sobe

Varne in trpežne preproge za otroke

Glavna dejavnost mlajših in starejših otrok je igra. Lahko poteka v različnih oblikah in na različnih mestih. Vendar pa malčki večino časa preživijo v svoji sobi. Z uporabo vinilne preproge bodo tla zaščitena pred poškodbami ali umazanijo, čudoviti vzorci preprog pa bodo otroški sobi dali zanimivejši videz. Odločitve o dekorju in dodatkih za otrokovo notranjost običajno sprejemajo starši. Njihova izbira se vedno vrti okoli pastelnih vzorcev in nežnih barv, zaradi katerih je otroška soba videti čudovita in prijetna. Nič drugače ni pri nakupu preprog. Njihova glavna naloga, poleg estetske vrednosti, je zagotavljanje varnosti otroka. Otroške preproge pomagajo ustvariti prijetno in antialergijsko okolje.

Otroške preproge različnih velikosti in oblik

Preproge za otroško sobo morajo ublažiti morebitne padce, poleg tega pa morajo vaše malčke zaščititi pred hladom tal. Takšne zahteve izpolnjuje vinilna preproga s težo 1000 g/m2. Je robustna, odporna na vse vrste umazanije, raztrganine in gubanje. Poleg tega je zaradi svojih antistatičnih lastnosti idealna tudi za alergike. PVC preproge so izdelane z nestrupenimi barvili, zato bo njihova uporaba zagotavljala varnost malčkov. Pravokotne, barvne, ovalne, nepravilne oblike. Na voljo imamo na desetine vzorcev in motivov z najljubšimi otroškimi liki. Svojo ponudbo nenehno posodabljamo glede na najnovejše trende med najmlajšimi. Ena stvar pa je skupna in nespremenljiva - vrhunska kakovost!

Preproga, ki bo spremenila sobo vašega malčka!

Za fantovsko sobo svetujemo izbiro preproge z nogometnimi, abstraktnimiali živalskimi elementi. Dobra rešitev je lahko tudi preproga z liki iz priljubljenih risank ali nogometašev. Notranjost dekliške sobe bo lepo usklajena s PVC preprogo z elementi cvetja, pravljičnimi liki - princesami ali vitezi. Na voljo so tudi vsestranski motivi, ki se bodo dobro obnesli tako v dekliških kot tudi fantovskih sobah. Ti vključujejo priljubljene igralne elemente, ki jih imajo radi tako dečki kot deklice, ali grafike iz naravnega sveta.

Poiščite otrokovo sanjsko preprogo

Starši se pri nakupu preproge za otroško sobo pogosto osredotočajo le na velikost, barvo in kakovost. Uporabljajo zelo praktičen pristop. Pri tem pozabijo, da se lahko preproga uporablja tudi za igro. Katere igre lahko igrate na preprogi? Odgovor je zelo preprost! Vse, kar morate storiti, je da kupite model, ki spominja na dirkališče, labirint ali igralno ploščo. Lahko je tudi vinilna preproga, ki prikazuje notranjost hiše, kar je alternativa dragim hišicam za lutke. Ta rešitev bo zagotovo razveselila vaše otroke in jih za dolgo časa zabavala. Zabavo je mogoče na zanimiv način združiti z učenjem. Če se odločimo za nakup vinilne preproge s črkami ali številkami, nam otrok ne bo treba spodbujati k učenju. Otroci bodo začeli sami na prijeten način usvajati snov, predstavljeno na preprogi. Vljudno vas vabimo k nakupu zelo kakovostne vinilne preproge. Zagotovljeno je, da bo ta ustvarila čudovit, a varen in udoben prostor za igro. Če imate kakršna koli vprašanja ali pomisleke, se obrnite na nas. Naši svetovalci vam bodo pomagali razbliniti vse dvome in vam svetovali glede izbire prave preproge za otroško sobo.