Preproga za predsobo

Vinilne preproge za predsobo

Ob vstopu v stanovanje ali hišo je nemogoče spregledati predsobo. Tu pustimo čevlje in vrhnja oblačila. Največkrat s seboj s čevlji prinesemo veliko peska ali blata, ki ga nato raztresemo po celotnem stanovanju. Ali lahko kaj storite, da bi to preprečili in ohranili red dlje časa? Vsekakor da! To so praktične in trpežne vinilne preproge. Ko se odločamo o nakupu čudovite preproge za predsobo, se moramo ravnati po velikosti tega prostora. Če imamo večji prostor, lahko izberemo pravokotno ali kvadratno preprogo. V manjši/ožji predsobi ali hodniku pa bodo najbolje delovale majhne vinilne preproge. Če se odločate za izrazito, drzno in modno notranjost, izberite vinilne preproge v obliki ovala ali kroga. Preproga za predsobo ne sme biti premajhna, saj bo druga po velikosti spominjala na predpražnik. Tudi z velikostjo ne smemo pretiravati, saj ni nujno, da pokriva celotno površino. Vendar pa ne smemo pozabiti, da mora njen videz ustrezati predvsem našemu okusu.

Različne preproge po dostopni ceni

Sodobne vinilne preproge so izdelane iz 85 % PVC-ja in 15 % poliestra. Ta sestava zagotavlja odpornost proti raztezanju, gubanju ali trganju. Odporni so tudi na vlago. V predsobi se pogosto zadržujemo, zato je dobro poskrbeti tudi za varnost z izbiro preproge z nedrsečo podlago.

Vinilna preproga - modna in funkcionalna dodatna oprema

Moda na področju dekoracije doma se pogosto spreminja. Trend izbire PVC preprog z geometrijskim vzorcemse že nekaj časa povečuje. Takšna zasnova ni le lepa na pogled, temveč je tudi praktična - umazanije, ki se pojavi na njej, skoraj ni mogoče opaziti. Zato je varneje izbrati preproge temnejših barv in vzorcev. Tako nam jih ne bo treba pogosto čistiti. Poleg priljubljenih geometrijskih vzorcev so na voljo tudi maroški vzorci, orientalni ali mozaiki. Pogosta izbira so tudi PVC preproge v stilu boho in retro. Vabimo vas, da si podrobneje ogledate bogato ponudbo naše trgovine!