Patchwork vinilne plošče

Vinilne plošče z motivom patchwork so cenjene predvsem zaradi svojega izvirnega oblikovanja. To je zanimiv predlog za tiste, ki cenijo nestandardne rešitve in niso nujno ljubitelji klasike. Ploščice ne izpolnjujejo le praktične funkcije, ampak so tudi prijetne za oko. Vse to zaradi nekonvencionalnih vzorcev, ki ustvarjajo neverjetne kompozicije na vsaki plošči in posledično na celotnih tleh.

Patchwork motivi na vinilnih talnih ploščah

Vinilne plošče Patchwork se obnesejo skoraj povsod.Uspešno jih lahko namestite tako v kuhinjo kot tudi v dnevno sobo, hodnik in spalnico. Izjemno enostavno jih je vzdrževati čiste, zato se zanje odločajo tudi družine z majhnimi otroki. Dekorativnost samolepilnih PVC ploščic v vzorcih patchwork pomeni, da prostor ne potrebuje veliko druge dekoracije. Preprosto jih kombinirajte s preprostim pohištvom in masivnimi stenami. Rastline - tako umetne kot žive - so v ozadju videti odlično.

PVC ploščice s patchwork vzorcem

Vinilne ploščice z vzorcem patchwork niso cenjene le zaradi svojega izvirnega videza, temveč tudi zaradi enostavne namestitve.Zato se veliko ljudi odloči za samostojno namestitev, saj je za to potrebno le osnovno orodje. Poleg tega so izdelane iz materiala, ki absorbira zvok. To zagotavlja, da sosedje ne bodo slišali hoje in drugih vsakodnevnih dejavnosti. Dodatna prednost vinilnih plošč je njihova majhna debelina. Zato odlično prevajajo toploto in tla se zelo hitro segrejejo. O njihovi uporabi se splača razmisliti povsod, kjer se uporablja talno gretje.