Vinilne plošče z motivom marmorja

Marmorne vinilne plošče se bodo lepo odrezale v vsaki sodobni notranjosti, zlasti v aranžmaju v slogu glamour. Marmornate stene ali tla so razkošne, elegantne in zelo šik. Pravi marmor je žal drag, težak in težaven za vzdrževanje, zato je uporaba samolepilnih ploščic za tla zelo praktična rešitev. PVC ploščice vizualno popolnoma posnemajo marmornate plošče. Imajo različne obarvanosti, ki delujejo zelo naravno in do potankosti spominjajo na pravi marmor. Vinilna plošča je prav tako gladka in jo je samo na otip težko ločiti od kamna. Vendar so vinilne ploščice z marmornatimi vzorci veliko toplejše in ugodnejše za pogoje v prostoru kot originalni kamen.

PVC ploščice z motivom marmorja

Vinil je enostaven za čiščenje in vodoodporen. Ne vpija madežev, zato ga je mogoče brez težav ohraniti brezhibno čistega. Ima tudi zvočno-izolacijske lastnosti - za razliko od pravega marmorja pa tla iz vinilnih plošč ne bodo "šklocala" pod visokimi petami.

Vinilne plošče Marmor so varčna alternativa pravim marmornim podom.Njihova namestitev je enostavna, hitra in ne zahteva veliko časa ali denarja. Vinilne plošče lahko položite na skoraj vsako podlago in tako hitro spremenite zasnovo notranjosti ter ji dodate značaj. Če želite, da prostor postane šik in eleganten, so idealna rešitev marmorna tla s PVC ploščicami. S pomočjo vinilnih plošč z videzom pravega marmorja jih lahko ustvarimo poceni in enostavno.