Abstraktne vinilne plošče

Veliko ljudi si pri načrtovanju oblikovanja ali prenove stanovanja ali hiše želi izvirnih rešitev. Ena najsodobnejših rešitev so vinilne plošče z abstraktnim motivom.

Edinstvena tla z abstraktnimi vinilnimi ploščami

Vinilne talne ploščice z abstrakcijo so odlična izbira za tiste, ki imajo radi izvirne, nekonvencionalne dekoracije za svoj interier. Standardne enobarvne plošče ali lesena tla so običajna praksa, ki ne vzbuja navdušenja. Prav tako PVC ploščice z abstrakcijami omogočajo vnašanje razkošja in izrazitosti tudi v najbolj standardno notranjost. Neopazne oblike in vzorci izjemno abstraktnimi oblikami spremenijo naša tla v lastno majhno, a funkcionalno umetniško delo. Vinilne plošče z abstraktnimi vzorci so vrhunski, zelo trpežni in na obrabo odporni izdelkizato zadovoljijo tudi najzahtevnejše stranke.

Abstraktne PVC plošče na steni

Vinilne plošče z abstraktnim motivom lahko uspešno uporabite tako na tleh kot na steni.Abstraktne stenske vinilne ploščice so edinstvena notranja dekoracija v skoraj vsakem prostoru. Celo standardni kuhinjski ali kopalniški dekor dobi edinstven in prestižen značaj v kombinaciji z izjemno zanimivo obliko, ki jo predstavljajo samolepilne vinilne plošče. Takšne kompozicije bodo izpolnile pričakovanja vsake umetniške duše, ki ljubi umetnost in jo želi vnesti v svoj interier.