Mozaične vinilne plošče

Mozaične vinilne plošče se od drugih razlikujejo po svojih neobičajnih vzorcih in moči barv. So odlična izbira za vse, ki cenijo izvirne rešitve in barvitost. Odlične so za boho, vintage in retro prostore. Če se odločite za takšne vzorce na tleh, vam ni treba dodatno in pretirano okraševati sten. Najbolj učinkovito so videti v kombinaciji z enobarvnimi stenami, pohištvom in preprostimi dodatki. Zato ker vso pozornost usmerijo nase.

Mozaične samolepilne PVC ploščice

Samolepilne mozaične vinilne plošče cenijo tako samski kot družine z otroki. Prvi pohvalijo izvirne vzorce, ki prostoru dodajo barvo in značaj. Pri taki vrsti kompozicije je nemogoče ostati brezbrižen. Staršem malčkov pa so vinilne plošče Mozaik všeč, ker jih je zelo enostavno vzdrževati čiste. Prednost mozaika je predvsem v tem, da drobna umazanija na tleh ni vidna. Drugič, odstranjevanje umazanije z njih je smešno enostavno! Vse, kar morate storiti, je, da jih obrišete.

Barvne mozaične vinilne plošče

PVC ploščice z motivom mozaika se prav tako prilegajo številnim aranžmajem. Ne glede na to, v kakšnem slogu ste opremili svojo kuhinjo ali drug prostor, kamor jih želite nalepiti, lahko izberete mozaične PVC plošče, ki se bodo tja prilegale. Čudovit mozaik na vinilnih ploščah je ne glede na vrsto prostora videti zelo impresivno. Poleg kuhinje jih lahko uspešno uporabimo tudi kot talno dekoracijo na hodniku, v kopalnici ali jedilnici.

Mozaik bo čudovit tudi na steni. Zato se vinilne plošče s tem motivom pogosto uporabljajo kot sodoben okras ne le za tla, temveč tudi za stene.