Vinilne plošče z motivom betona

Vinilne plošče z motivom betona so idealne za stanovanja v loft ali industrijskem slogu. Takšni notranji trendi imajo korenine v postindustrijskih in skladiščnih prostorih, zato je surov beton po tleh ali stenah v njih videti odlično in ustvarja najboljše ozadje za značilno pohištvo in dekoracijo. Obenem vinilne ploščice v videzu betona le vizualno brezhibno posnemajo ta hladen material. V nasprotju pa so tople, gladke in prijetne na otip. Lahko jih je vzdrževati čiste, ker ne vpijajo umazanije, so pa tudi odporne proti praskam. Namestitev samolepilnih vinilnih plošč z motivom betona v notranjosti daje le vtis strogosti. Tla ali stene, obložene z vinilnimi ploščami, so namreč tople in odlično vplivajo na toplotne razmere v prostoru.

Vinilne ploščice z motivom betona za tla

PVC ploščice z vzorcem betona lahko položimo na katero koli podlago.Gre za preprosto opravilo, ki ne zahteva uporabe specializirane opreme, ne ustvarja nereda in ni zamudno ali delovno zelo intenzivno. Tako lahko s pomočjo vinilnih plošč hitro in učinkovito spremenimo zasnovo notranjosti. Vinilne ploščice v kategoriji betona imajo sivo barvno shemo, ki zavajajoče spominja na pravi beton. So vodoodporne in imajo dobro zvočno zaščito. Primerne so za uporabo v sistemih talnega ogrevanja.
Beton na tleh ne potrebuje preprog - fenomenalen je tudi brez okrasja. Z vinilnimi ploščami, ki jih odlikujejo trpežnost in številne praktične lastnosti, je ustvarjanje takšnega učinka enostavno in praktično. Zato so odlična alternativa pravemu betonu v sodobnih ureditvah.