Preproge za dnevno sobo

Preproge za dnevno sobo - dajte svojemu interierju značaj

Izjemno trpežne, praktične, lepe, večbarvne. To je le nekaj prednosti vinilnih preprog. Vedno bolj so priljubljene. To dokazuje dejstvo, da ne krasijo več le tal v naši spalnici ali otroški sobi, ampak so vse pogostejše tudi v kuhinji ali kopalnici. Še pred kratkim so tam kraljevale le ploščice. Zakaj se je ta trend spremenil? Kako izbrati pravo preprogo za našo dnevno sobo, in ne le to! Svetujemo!

Sodobna preproga za dnevno sobo - preizkušen način za odpravo dolgočasnega prostora!

Glavni prostor v stanovanju ali hiši je dnevna soba. Poleg reprezentativne funkcije je to tudi prostor za skupno preživljanje časa v krogu sorodnikov in prijateljev. Zato moramo pri urejanju tega prostora poskrbeti, da bo oblikovanje lepo in funkcionalno. Dnevna soba mora biti vizualno privlačna, hkrati pa enostavna za čiščenje. To bo naše bližnje spodbudilo, da bodo tam preživljali čas. Poleg tradicionalnih elementov, kot so pohištvo in bela tehnika, je treba že na začetku oblikovanja razmisliti o dodatkih, na primer o pravilni izbiri preprog. Zdi se, da gre za nepomembno stvar, vendar lahko to v notranjo opremo vnese veliko topline. Pri izbiri preproge najprej pomislite na svoje udobje in udobje članov vašega gospodinjstva. Lep motiv, vzorec ali izvirna grafika bodo le še povečali skupni učinek.

Vinilne preproge prodirajo v dnevne sobe

Moderne vinilne preproge se odlično prilegajo vsaki notranjosti. In to zaradi visoke kakovosti, ki gre z roko v roki z izvirnimi vzorci. To je praktična, ekološka in tudi senzacionalna rešitev za dom. Zagotovo se za vsakogar najde nekaj! Vinilne preproge, prevlečene s spenjenim PVC, so izdelane iz kar 85 % PVC in 15 % poliestra, kar jim daje stabilnost, njihova gramatura pa je 1000 g/m2. Pred kratkim so bile priznane kot funkcionalna hibridna tla. Zakaj? Ker so zelo trpežne in odporne na vse vrste umazanije. Vodoodbojne lastnosti teh modnih preprog zagotavljajo hitro in enostavno čiščenje. To je nedvomno pomembna funkcionalnost, zato vzdrževanje čistoče ne bo več težava. Vredno je še enkrat poudariti dve pomembni prednosti, ki bosta olajšali - ali prepričali neodločene za izbiro tega toplega dodatka dnevne sobe. So brez nevarnih kemikalij, vključno s ftalati, ki lahko povzročijo številne bolezni in zdravstvene težave. Druga značilnost je tudi dobra izolacija. Sodobna preproga bo parket zaščitila pred morebitnimi praskami. In kakšne estetske lastnosti skriva ta preproga?

Naše preproge za dnevne sobe ponujajo pravo bogastvo barv in vzorcev.

Prijetna notranjost je prijetna tudi za oko. Kako torej učinkovito urediti tla v spalnici? Na zastavljeno vprašanje ni mogoče odgovoriti enoznačno. To je odvisno od razporeditve, velikosti ali osvetlitve. Če je soba pretemna, ne moremo izbrati tudi drugih dodatkov v tej barvi. Ne smemo pozabiti, da je treba pri izbiri najmanjše malenkosti upoštevati celoto. V nasprotnem primeru se bo en element neusklajeno prepletel z drugimi. O popolni ureditvi bomo lahko le sanjali. Izbira pravega vzorca/motiva preproge za kopalnico ali kuhinjo ne povzroča toliko dilem kot za dnevno sobo. Pri tem ne stavimo več le na motive sladkih makronov, paprik, sončnic ali elementov, povezanih z morskimi školjkami, naravo. Čeprav izbira slednjega nikakor ni tako daleč. Pravzaprav se v mnogih primerih temno ali svetlo zelene ali modre barve, okrašene z različnimi vzorci ali morskimi/naravnimi motivi, odlično ujemajo s preostalim dizajnom spalnice. Vabljeni, da si ogledate naše PVC preproge različnih barv in vzorcev. Izbirate lahko med nordijskimi, maroškimi, etno ali drugimi sodobnimi slogi. Svetujemo vam, da izberete izvirne in ekskluzivne modele, s katerimi se boste v svojem domu počutili odlično.