Vinilne preproge za kopalnico

Kopalniške preproge - odločite se za funkcionalnost

Pregovor "hudič se skriva v podrobnostih" dobi še večji pomen pri notranjem oblikovanju. Slabo izbrani dodatki lahko popolnoma zmotijo celoto. Včasih pa lahko prav en dobro izbran element naredi čudeže in celoten videz popolnoma spremeni. Pri urejanju hiše ali stanovanja je veliko pozornosti namenjene izbiri pravih barv, pohištva ali tekstur. Pogosto pozabimo, da prav najmanjši, na videz nepomembni predmeti dodajo čudovit čar našim sobam. Prav ti dodatki naredijo celoten videz popoln. Oglejmo si nekoliko podrobneje opremo naše kopalnice in preverimo, kakšno vrednost nam daje preproga? Ali poleg lepega videza opravlja tudi druge funkcije?

Oblikovalske preproge za kopalnico

Po kopeli potrebujemo trenutek za sprostitev. Dražljiva, hladna in spolzka tla v kopalnici pa vse bolj neprijeten občutek še povečajo. Nič čudnega, da ga nihče ne prenese! Čas je, da se enkrat za vselej spopademo s to težavo. Rešitev je krasna in funkcionalna kopalniška preproga. Zagotavlja izjemno udobje za noge. Če svojo kopalnico opremite s takšnim kosom opreme, vam ni treba skrbeti za morebiten padec na spolzkih in mokrih tleh.

Velika izbira preprog in nedrsečih podlog

Vinilna preproga, izdelana iz 15 odstotkov poliestrske tkanine in 85 odstotkov PVC, je na voljo v različnih velikostih, različnih vzorcih in oblikah. Podlaga preproge je iz PVC pene z debelino 2 mm, gramatura pa je 1000 g/m2. Prav tako je dobro, da preproge zaščitite s protizdrsno podlogo, da ne zdrsnejo po spolzki površini ploščic. Preproge lahko postavite ne le ob kad, temveč tudi ob umivalnik in stranišče - tako se bodo vsi počutili udobno. Če se odločite za kopalniške preproge, boste sebi in gospodinjstvu prihranili čas. Po vsakem kopanju vam ne bo več treba z mopom brisati tal. Enostavno in hitro boste poskrbeli za red in čistočo.

Kakšna preproga bo primerna za vašo kopalnico?

Če se sprašujete, kateri vzorec in barva bosta ustrezala vaši kopalnici, si oglejte našo bogato ponudbo kopalniških preprog. Zagotovo vam bo ena izmed njih všeč. Najprej predvsem upoštevajte velikost. Prevelika preproga ne bo ustrezala kopalnici, premajhna pa ne bo izpolnila vaših pričakovanj. Zato se lahko odločite za klasični kvadratni model. Odlično se bo prilegala razmeroma dolgi kopalnici. Če pa je kopalnica manjša, bo najboljša rešitev okrogla preproga.